Telefon

+46 70 666 29 23

E-post

info@optio.nu

Öppettider

Mån - Tors: 10:00 - 18:00 Fre: 10:00 - 16:00 Övrig tid: enligt överenskommelse

Healing

Om du behöver fylla på med energi eller helt enkelt har någon krämpa som du går och dras med så kan Andlig Healing vara ett sätt att få lindring.

Jag som healer får energier från andevärlden som jag som en kanal fyller på hos dig och får dig till att balansera och stärka dig själv.

Privat sittning

Meningen med en privatsittning är att ge bevis på liv efter döden.

Oftast kommer nära och kära, släkt och vänner, som inte finns med oss längre, i kontakt med dig via mig som arbetande medium. Ibland händer det att gamla släktingar kommer, som du kanske inte har haft möjlighet att lära känna i livet. Det är inte jag som bestämmer vem som kommer igenom utan det är andevärlden självt som bestämmer vem som lämnar budskap till dig.

Ofta kan jag beskriva utseendet, personlighet eller karakteristiska drag, som hjälper dig att känna igen kontakten. Min uppgift som arbetande medium är att vara en neutral kanal och bara förmedla det andevärlden vill ska komma fram.

Under den privata sittningen så spelar jag in allt (om du tillåter) och så får du det skickat på din mail efteråt.

Tarotkortläggning

Här finns olika varianter av läggning av tarot.

Man kan lägga för ett halvår, få svar på enskilda frågor som jobb, förhållanden eller helt enkelt bara allmänt.

Seans

När jag har en seans så har jag en publik där jag vänder mig direkt till den som där och då har med sig en eller flera andar, jag förmedlar deras budskap och ger även kännetecken på vem denna ande är.

Detta kan vara ett roligt sätt att fira en helg blandat med healingar.

Minst antal deltagande personer är 8st.

Pris: Kontakta mig för information.

Ghostbusting​ – Husrening

Känner du dig iakttagen i ditt hem, trots att du är till synes ensam där. Eller ser du skuggor, hör olika ljud, upplevelser som inte kan förklaras. Tavlor som hänger snett, saker som flyttar på sig. Eller bara obehag utan någon förklaring. Ibland är det andar ibland har det andra orsaker.

Vad det än är så kan det behövas en undersökning med efterföljande rening. Om du känner att det är vad du och din familj behöver så bokar du en tid med mig.

Jag kommer då hem till dig och går igenom ditt hem och känner in vad som finns eller inte finns. Vid behov så renar jag från oönskade energier och hjälper eventuella andar in i ljuset. Det brukar ta ett par timmar att genomföra hela undersökningen och reningen.

Ibland behövs det mer ingående, djupare samtal oss emellan. Det är sådant som vi tillsammans beslutar om.

Allt detta som kan visa sig i ett hem, eller på en arbetsplats kan vara av vitt skilda anledningar. Jag kan inte redovisa för allt här, men kommer att berätta för dig på plats vad jag upplever hos dig i ditt hem eller på ditt arbete.

Gruppmeditation

Gruppmeditation där vi tillsammans mediterar för att förstärka den starka upplevelsen som man då kan få. Efter meditationen fikar vi och diskuterar meditationen samt andliga teman. (Kommer längre fram.)